Velkommen til grendehuset Liahøi i Nordby i Ås

Folkefest på auksjon og samba og Zumba!

Odd Sveum fra Nordby Lions leder sambatoget fra Nordby skole i sin praktifulle røde sambakjole fra Rio!

Stor stemning og fint vær søndag

Tusen takk til alle som bidro til å gjøre Nordbymart'n til en fantastisk lokaldugnad  

Kjempestemning og stinn brakke i ølteltet på fredag - bra besøk og god stemning tross litt duskregn tidlig på dagen lørdag. Damene i Vintage Fashion avdelingen hadde fantastiske moteshow begge dagene. Fin debatt med politikerne, Nordbykoret sang så vakkert, Zumbaklassen vakte stor interesse og begynner på onsdag kl. 18..
Søndag var det sambatog fra Nordby skole til Liahøi med ekte sambakostymer fra karnevalet i Rio i strålende solskinn, fengende rytmer fra russebussen.
 Masse folk på søndag, populær og flott oppvisning av Wild Horse Line dancers og ikke minst auksjonen som alle ventet på.

Ikke bare styret i Liahøis Venner og ektefeller og naboer, jobber hardt for dette arrangementet. Vi må takke alle frivillige hjelpere som stiller opp, sjauer telt, bærer og bærer, tar vakter i kafeen eller i baren, Spesiell takk til Odd Sveum fra Lions som er konferansier og auksjonarius og sambadanser, til alle damene i Saniteten som alltid stiller opp, til ungdommene som rigger og kjører lyden, til jentene i sminketeltet som vi ikke greier oss uten. Til Ski Janitsjar som virkelig swingte! Til Per Arne Bjerklund og John Weydahl som stiller med gamle landbruksmaskiner, til politikerne som stiller hvert år. Til Roar Magnussen som spiller så teltduken løfter seg i ølteltet. Vi takker alle som bidrar til at dette er et årlig høydepunkt i Nordby.

Se bilder fra alle høydepunktene

May.s.mathisen 15.08.2012 14:41

Dette må vi alle støtte. Kom igjen Åsbeboere vis dere frem

Nyeste kommentarer

22.08 | 20:55

Er lokalene ledig helgen 12-14 mai 2023? (Evt bare 12-13 mai) Hilsen Chr...

24.04 | 13:30

Tar dere i mot lopper også etter 22 april?

23.04 | 11:00

Er det loppemarked i dag 32April 2022Mvh Hanne lundh

28.03 | 17:36

Når i april er det loppemarked?